PLANER INFÖR HELGEN!

Morning gänget! idag är det fredag och det betyder ledighet för älskling när han har slutat idag klockan 16. Planerna är att vi ska åka upp till Torsby idag och umgås lite med svärfar. Men först ska jag äta mina blodapelsiner och min knäckemacka, sedan ska jag vika tvätt eftersom vi hade tvättid igår och klockan 13 kommer brorsan och hämtar mig för då ska vi käka lunch hos mormor.

Men imorgon kl 12:30 har vi bord bokat på Diner45. Ska bli så gott! längesedan man var där. Dom har t.ex amerikanska pannkakor och hamburgare m.m.

När vi har ätit klart på Diner45 ska vi åka neråt mot Karlstad igen för Elias skulle ha spelat innebandymatch egentligen. Men han skadade fingern förra helgen när han spelade så han får stå över denna gång.

På söndag är det morotskakans-dag, då ska Mandis baka! 🧁🥕 mamma, Sören, Emil & mormor kommer hit på lite fika. Kommer självklart lägga ut bild på hur morotskakan blir. Det blir faktiskt första gången som jag ska baka det, men det blir nog bra. Skulle det gå åt skogen får Elias åka snabbt till coop och köpa något!😅 (obs jag får inte köra bil än pga foten och tabletterna)....

Ha nu en jätte bra fredag och helg så hörs vi!

  • 2019
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229