PAPPA, OM DU BARA KUNDE FÖRSTÅ!

idag när jag vaknade så var det jätte läskigt, det är första gången som jag hade glömt att pappa är död. Jag skulle skriva godmorgon till honom och skulle fråga om han var vaken och ville ut och promenera. Hur kan det bli så, alltså att man glömmer att någon inte finns längre? jag känner mig chockad fortfarande av det. Istället bläddra jag igenom sms och bilder. Fann ett sms som jag reagerade väldigt extra på; "längtar efter min underbara goa dotter ❤️❤️❤️❤️ puss, Love you ❤️".

Vem är det som saknar vem just nu? det går inte minuter ens än gång utan att jag tänker på dig och saknar dig så det gör ont. Jag kan inte fatta att du inte finns kvar, bara i mina tankar där jag hör din röst och din saknade energi. Jag fattar det inte!! vill ha dig tillbaks och det är många som vill det, Du är verkligen saknad min älskade pappa och snart har det gått 4 månader och 3 månader sedan din begravning.

Gillar

Kommentarer

Trippelfarsan
Trippelfarsan,
Det är kanske kroppens sätt att gå vidare. Bara för att man inte lever ständigt med en tanke blir den inte mindre värd. Kämpa på!

Mvh Trippelfarsan
trippelfarsan.com
amandamyrer
amandamyrer,
tack för dom orden! kram ❤️nouw.com/amandamyrer
Littlefroggie
Littlefroggie,
Beklagar sorgen! Tiden kanske inte läker alla sår men lovar det blir lättare att leva med det -helt plötsligt kan man njuta av alla minnen man faktiskt fått lov att upplevTillsammans! ❤️nouw.com/littlefroggie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229