OPERATION AVKLARAD!

godmorgon godmorgon!
hoppas allt är bra med er, snart helg. Igår var det en lång dag för mig! kl 7 igår morse kom jag till operationsmottagningen. 7:30 ungefär hämtade min läkare mig för att han skulle kladda lite på min fot och på mitt ben. Sen fick vi igenom lite hur allt skulle gå till. Blev ganska nervös för han pratade om att dom skulle skära upp min vad och ta senor därifrån och byta ut dom i min fot. Slapp att skäras i vaden eftersom det inte händer så ofta och speciellt inte i min ålder, jag var för ung tyckte han. Glad för det!
Men dom tog bort lite senor i min fot och lagade mina ligament och även min fotled. Operationen tog ca 1 timme, den började kl 8:30 och jag vaknade upp strax innan 13. Fick massor av smärtlindrande men även morfin några gånger. En fruktansvärd smärta!

Nu ska stöveln vara på i 5 veckor, men om 2 veckor ska jag till operationsmottagningen igen och ta bort stygnen. Sen ytterligare 3 veckor. 5-6 månaders rehab blir efteråt. Men nu är operationen avklarad så nu är det vila och högt upp med foten i några dagar. Har så jäkla ont!!

Mamma har precis varit här med räkbaguett och lite fika. Mums! hon åkte precis, men träffar henne ikväll också. Elias ska på julbord i Hagfors med sina kollegor ikväll så när han kommer hem vid 16 tiden så ska jag åka med honom till mamma så ska vi laga lite mat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229