OPERATION 6 DECEMBER

God kväll gänget och hoppas ni har haft en bra fredag! dagen är inte slut än men det är redan hur mörkt som helst. Längesen jag la ut något nu men jag har faktiskt varit sjuk och är fortfarande. Åkte på feber i söndags när jag var på jobbet och har jätte krångel med magen igen... hade det för två år sedan efter att pappa dog. Gjorde massor av undersökningar då och blev nedsövd... men tror slutliga resultaten var magsår och sorg.
Besvären idag är att jag mår illa konstant, tappar vikt eftersom jag inte har någon aptit och får kväljningar, känner mig helt enkelt trött hela tiden.
Febern är borta men forsätter magen att krångla så kommer jag söka vård under veckan...

ÄÄÄÄNTLIGEN har jag fått en operationstid för foten!! 6 december är det dax. 6 veckor gips och sjukskrivning.... sjukskrivningen ser jag minst fram emot eftersom jag har världens bästa kollegor på OKQ8 så ska jag vara utan dom ett tag.
Men efter gipset ska jag kriga med rehab och försöka bli brandman, ha det som mål. Man måste ha mål här i livet och det är mitt.

som ni ser är det lussebullar på bilderna och ja, jag bakade idag. Äckligt med russin men tur det finns pärlsocker att ha på istället. Dom blev riktigt goda! 👅

Älskling kommer hem alldeles strax och då ska vi till Torsby och träffa svärfar. Det är fars dag på söndag så han får en tidigare present, sen ska vi till svärmors familj imorgon innan Elias match kl 16. På söndag blir det nog lugnt skulle jag tro.
Trevlig helg!

  • 2018
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

MorsanEllen
MorsanEllen,
Åh så gott 😍😍nouw.com/morsanellen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229