Nyttig banankladdkaka

Goodmorning friends!

igår provade jag och älskling på ett nytt recept på kladdkaka, fast denna kladdkaka var nyttig, lättare att göra och den hette faktiskt banankladdkaka. Aldrig gjort innan, men jag kan säga att den inte var så god ... den smakade absolut ingenting tyvärr, men man kan ju tillsätta smaker men det gjorde vi aldrig, vi följde receptet bara. är ni intresserade av att prova den?

banankladdkaka recept: (2port), 2 bananer, 2 ägg, 3 msk kakao, 1 nypa salt, kokosflingor och jordgubbar

gör såhär: bryt bananen i bitar och blanda den med ägg och kakao. Tillsätt saltet. Mixa alla ingredienser med en stavmix till en jämn smet. Häll smeten i två mindre skålar och in med en i taget i micon på 1 1/2 minut. In med den andra och sedan på med kokosflingor och jordgubbar.

som ni kan förstå så är detta lånade bilder, för det var så mörkt i lägenheten igår så jag gav upp när jag bara såg i kameran och tänkte "nej detta kommer inte bli bra". Men man kan ju ha olika bär på, jag hade jordgubbar och kokosflingor, bilden ovan har grädde med blåbär, hallon och björnbär. Man väljer helt själv! men jag gillade den inte, men en sak har jag lärt mig när jag började med min viktnedgång: allt nyttigt ska inte vara gott jämnt!

Gillar

Kommentarer

emmel
emmel,
Det där ser gott ut! 😄nouw.com/emmel
amandamyrer
amandamyrer,
visst gör det! 😘 kramnouw.com/amandamyrer
outsideofficehours
outsideofficehours,
Wow. Denne må jeg prøve ut 😃nouw.com/outsideofficehours
amandamyrer
amandamyrer,
gör det så får du tagga att det var jag som kom på idén haha 😉 nouw.com/amandamyrer
outsideofficehours
outsideofficehours,
Haha ja om det blir blogginnlegg ut av det, skal jeg huske på de 😉nouw.com/outsideofficehours
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229