NYFÖRLOVAD!

Godmorgon gänget och välkommen 2019!
vill först och främst berätta om min nyår. Som ni vet så firade jag tillsammans med min sambo Elias och min mormor var bjuden. Jag lagade 3-rätters åt oss och det jag bjöd på var;
förrätt-skinkröra i krustader.
varmrätt-plankstek
efterrätt-chokladmousse med hallon

Allt var super gott och när vi hade ätit klart var det dax för att spela Bingolotto. Kl 23 så började Skansen att sändas och i år var det Persbrandt som räknade ner åter. Mamma & Sören var där i år så dom fick ju se honom live... avis deluxe!
Vi räknade ner med ett varsitt champagneglas och tillslut var klockan 00:00 och nytt år! 🥳
Helt plötsligt hade jag en ring på fingern, jag & älskling förlovade oss!!! 💍💍
Vi hade ju planerat förlovningen men mormor blev så glad. Riktigt bra start på året! Vi går in på 5e året tillsammans nu och jag är världens lyckligaste!

idag började Elias att jobba igen efter jul ledigheten. Vi har verkligen haft en mysig jul och nyår. Varit tillsammans hela tiden och träffat våra familjen mycket. Men idag så ska jag bli hämtad först av mamma och Sören så ska vi åka ut till Bergvik en sväng. Fika lite, umgås och ja umgås, hihi! sedan ska dom vecko handla och då får jag kanske sitta kvar eftersom det inte går så fort för mig om jag ska med in i mataffären. Men nu är det faktiskt en vecka kvar!! En vecka. Idag onsdag om en vecka ska jag till ortopeden och ta bort pjäxan och få börja gå på min fot. Lite nervös hur det kommer att gå.... hur ont de kommer göra att börja stå på den. Men det får vi se då!

Nu ska jag göra mig lite havregrynsgröt och göra mig iordning för Bergvik!

  • MIN FAMILJ!
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229