NYA TE-MUGGAR!

Innehåller affiliate-länkar

Hej läsare! hoppas alltid är bra. idag har jag äntligen en ledig dag, så jag sov ut till 10 ungefär. Skulle precis gå in mot stan men det började spöregna och jag har ingen regnkappa så satte mig i bilen och körde in mot stan istället. Var först på Forex och växlade in euro till svenska, sen gick jag i lite affärer. Fick b.la med mig dessa två snygga koppar. ÄLSKAR DOM! Dom är härifrån! ☕️

efter en runda på stan hämtade jag upp mormor så åkte vi ut till Bergvik för jag behövde vecko handla. Om en timme ska jag och älskling iväg och besikta bilen. Ska inte vara några problem men får hoppas den blir godkänd. Efter det ska vi till lager 157 och kolla på regnkappa. Behöver ju en nu när vädret suger och dessutom ska vi ju till Liseberg till helgen och just nu ser det ut som det blir regn i Göteborg hela helgen så.... men ska bli kul oavsett!

älskar färska kryddor i köket, denna vecka köpte jag basilika och mynta! 🌿

Nu ska jag laga mat, currykyckling med ris och förbereda matlådor inför arbetsveckan. Börjar 6 imorgon och slutar 12 på coop, sen börjar jag 13:45 på andra jobbet. Blir nog bra! trevlig eftermiddag.

  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
Fina muggar 🙂nouw.com/misssophie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229