MIN PÅSK!

Godkväll kära ni! hoppas allt är bra med er och att eran påsk har varit bra. Eller ja, påsken är väl inte slut ännu men det som har varit hittills.

TORSDAG - Elias fyllde 24 år så åt vi påskmiddag i Torsby hos svärfar. Det blev blandat med påskmat och även grillat. Det var hur gott som helst! Jag och Amanda fick även påskägg.

FREDAG - klockan ringde på 9.00, upp och hoppa så var det dax att åka till mamma. Det var dags för alla förberedelser inför hennes fest. Kl 18 skulle festen börja! Jag gjorde tårtorna, det var första tårtan jag har gjort. Har bakat väldigt mycket men aldrig gjort en egen tårta. Alla var super nöjda med den och den var jätte god!

LÖRDAG - bakfull men vad gör väl det när det finns mojito på en uteservering. Vi vaknade efter 10 och kl 14 träffade vi mamma, Emil, Camilla och Hanna i stan så gick vi runt och kolla i affärer. Jag fick med mig vårskor hem, äntligen.

LÖRDAG - kl 17 var det dax att promenera till mormor för lite påskmat. Allt var super gott! Efterrätten var rulltårta m. grädde och dekorerat med marsipan kycklingar och till var det jordgubbar.

  • 2019
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer