MIN LEDIGA DAG!

Hallå på er i det härliga vädret! ☀️
idag är jag ledig efter väldigt mycket jobb, denna dag behövdes kan jag säga. Jag sov faktiskt ut till kl 9 idag (minns inte när jag gjorde det sist)... jag åt flingor m mjölk och jordgubbar, kaffe och en smörgås. Runt 11 åkte jag iväg till Jysk för att köpa dynor till cafemöblerna på framsidan, en kruka och lite annat. Sedan mot Ica för att köpa jord och lite utomhus blommor. Tyvärr hade dom inte det utbudet som jag hade tänkt mig så jag fick tag i något och dom fick duga helt enkelt.
Hem och plantera! 🌸🌺

Resultat blev faktiskt helt okej, klart det ska vara en skylt som det står ”Välkommen” på också! KLOCKRENT! 👍🏼

Om en timme kommer Emil & mormor, åhhh va jag har saknat dom!!! Mamma & Sören var här igår och det är såklart lite ovant när man precis har flyttat 10 mil ifrån sin familj som man alltid har varit så nära, men det känns ändå bra. När dom var här igår hade dom med sig baguetter med röror i, super gott. Jag bjöd på glass och jordgubbar och såklart kaffe. Idag blir det kladdkaka och jordgubbar!

Ikväll ska jag träffa Malin, vi ska ut och käka. Våra män ska på festligheter med jobbet. Imorgon jobbar jag 9-20 och söndag 7:30-17.
Hoppas ni får en trevlig helg! ☀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229