MIN HELG

svärmors super snygga kaffemuggar! ☕️ dom är från Living i Sunne.

gårdagens frukost som bestod av: laktosfri yoghurt med glutenfri müsli som har toppat med jordgubbar. Nybryggt kaffe och nypressad juice! 🍊

Jag & Elias har varit i Torsby sen i fredags och vi kom hem för en timme sedan. Men när vi kom fram i fredags så blev det grillat och lite golf spelning. Igår var jag ensam hela förmiddagen för Elias och hans pappa var i skogen och satte plantor. Vid 15 kom det folk för det var firmafest sen åkte vi dit vi skulle vara allihopa, säkert (60-70 personer). Det var 5 lekar också som man skulle prova på och det var individuellt. Första - pilbågaskytte. Andra - pistolskytte. Tredje- man skulle bygga med läskbackar så hade man en sele så man inte skulle trilla mer. Fjärde- kasta 3 st bollar i 3 hinkar med 5p,10p,15p och Femte- gissa hur många muttrar det var i en burk så skulle man vinna en grill.
Det sluta med att Elias vann 1000kr för att han vann att bygga mest backar (21st), jag vann bollkastningen, och även satte rekord någonsin (på sekunder). Jag vann 2000kr. Det var så himla roligt!

Men vi fick grillat och det fanns dricka i stora mängder, det fanns i stora lådor.

  • 2017
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229