MIN HELG!

God förmiddag läsare!
hoppas ni har haft en bra helg, min helg har varit både sorglig och jätte rolig. Börjar med att lägga upp bilderna från i torsdags när det var alla hjärtans dag. Det var ju 3 rätters middag hos mamma & Sören.
FÖRRÄTT- stod mormor för så det blev rostbiffmacka m. hemgjord remouladsås
VARMRÄTT- stod mamma & Sören för och dom bjöd på plankstek
EFTERRÄTT- stod jag och Elias för och vi gjorde chokladpudding m. grädde och hallon

I fredags var det begravning, men valde att inte dela med mig av bilder därifrån!

Igår (lördag) började jag & Elias morgonen med en god frukost och sedan kom svärmor och Pelle ner till Karlstad och lånade övernattningslägenheten över natten. Dom hade tid kl 12 på CCC där vin & deli mässan var igång. Erik & Amanda hade tid kl 13 och jag och Elias hade tid kl 14. När vi kom dit stod dom och väntade på oss vid ingången så hängde vi av oss utomhuskläderna och fick ett vin glas som vi skulle gå runt med och prova olika viner. Man fick även dryck-kuponger. Vinerna kostade 10kr, så var det provsmak men på vissa ställen kostade det 20kr att prova på. Fanns även mojitos! nu vet, min favorit dryck. Vi var där till kl 17 så hade vi bokat bord på Napoli kl 17:30. Vi mötte upp mamma där dessutom.

FÖRRÄTT- skagentoast
VARMRÄTT- jag & Amanda åt plankstek, Elias & Pelle pizza, Monica & mamma åt fläskfilé och Erik åt hamburgare.

Kl 19 kom våran taxi och hämtade upp oss så åkte vi till Löfbergs arena så vi kunde heja på Färjestad. Matchen började kl 20. Först en runda i baren innan matchstart! 😉
Färjestad vann med 3-0 mot Linköping och fortsätter att vara serieledare.
Vi kom hem strax efter 22 och då kan jag säga att vi var helt slut och jag hade så ont i min fot efter att jag har hoppat runt och gått på den.... men det var värt det!
Idag är det ju söndag, helgen är ju faktiskt inte slut men vi ska inte göra så mycket idag. Laga mat och åka till coop en sväng senare.

  • 2019
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229