MIN FÖRSTA DAG

god eftermiddag! idag började min praktik på scandic city Hotel och allt har gått väldigt bra, jag & Y inventerade hela dagen bara för vi skulle veta vad som fanns i lobyn och det tyckte jag va en väldigt smart idé men iaf, dagen gick bra och imorgon börjar jag kl 7:00 och slutar 15:30. kommer att jobba med frukost i två veckor sen i housekeepingen i 2 veckor. utlandspraktiken har jag inte fått svar på men det kommer antingen imorgon eller på torsdag. imorse öppnade nämligen gymmet 6:30 och jag var där och sprang på löpbandet i 20 minuter, sen gick jag hem för att göra en frukost som gjorde så jag skulle hålla mig till lunch, men när jag träffade Y utanför hotellet gick vi in tillsammans och då sa våran chef att:
- ta lite frukost så sätter vi oss ner och pratar!
så det fick blir havregrynsgröt hemma och hotellfrukost på praktiken. you know?: äggröra, bacon och massa annat, muuuuumma!

hade bildtorka så tog en bild på mig som är tagen för nån vecka sedan efter min löprunda. många tjejer trivs ju i löptights men jag älskar att träna i mina innebandyshorts och passande strumpor upp till knäna. vi får se om jag gymmar ikväll också, är väldigt trött i benen efter all löpning jag gör... Kommer bli mycket gående när jag jobbar på hotellet nu också. haha, men nu ska jag tvätta. kram!

Gillar

Kommentarer

ikjjkl
ikjjkl,
Åh men oj vad vacker!
amandamyrer
amandamyrer,
nämen tack rara du! ☺️nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229