MEN HERREGUD!

God eftermiddag läsare! hoppas ni har haft en bra start på veckan. Vid 11 tiden var jag för första gången på 95 dagar och vecko handlade i affären. Så gött att få välja sitt egna kött och att få plocka sin frukt själv. Jag ska vara ärlig och säga att Ica online har varit helt suveränt och varken jag eller Elias ångrar att vi har kört på det.

När jag hade handlat klart och plockat in alla varor så var jag bjuden på lunch hos mormor. Hon bjöd på köttfärslimpa, potatis, brunsås och saltgurka. Herregud så gott!!
Sedan åkte jag hem till mamma & Sören. Vi drack kaffe och åt frukt. Det har varit mycket fika för min del så jag tog med mig frukt och åt. Om en liten stund ska jag laga mat för nu har Elias kommit hem. Jag ska laga gulasch-soppa och vi fick med oss nybakat bröd från Elias mormor igår som vi ska ha till soppan. Det tar ju en stund att göra soppan så det dröjer inte tills jag ska börja.

Imorgon ska jag till sjukgymnasten, äntligen. Jag skulle ha gått till mormor idag men hade så fruktansvärt ont i foten efter shoppingrundan på Ica så jag fixade det inte. Är orolig eftersom jag ska börja jobba denna vecka... men men! Men nu ska jag göra mina fotövningar och dra igång med matlagningen. Kram på er!

Världens bästa bonuspappa<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229