MASPALOMAS PRINCESS

HELLO FROM SPAIN! igår landade vi kvart över åtta (kvart över nio svensk tid). allt gick så smidigt med väskor och transfer så vi checkade in på hotellet ungefär en timme senare. Vi bytte om och gick sedan ner så fick oss lite kvällsmat och sedan gick vi till baren. Vi drack inte ens upp våra drinkar för vi blev så trötta så vi la oss istället, haha. vi fick en överraskning på rummet dessutom, en flaska cava. Drömläge från rummet!

07.50 var det dax för frukost och vi var väldigt hungriga så ni får vänta på en frukost bild under veckan men tror vi nästan tog upp hela bordet haha! sedan gick vi upp på rummet, vi bytte om till badkläder, smörjde in oss och sen ner mot poolen. ingen av oss har badat än pga riktigt kallt i vattnet och det kändes som tårna frös fast när man ställde ner dom på botten. vid 13 tiden var det dax för lunch och det var också att det bara gled ner direkt i munnen på oss, vi har ju all inklusive så det blir lätt att man äter för mycket. Iaf för min del! 😅
bilder från hotellet, dom har julpyntat på vissa ställen så denna bild på granen är tagen i receptionen.

efter Lunchen försvann solen från våra solstolar så vi tog upp handdukarna och satte oss på balkongen en stund och när städerskan kom bestämde vi oss för att åka in till Playa del Inglés. Vädret var kanon (ca 26-27 grader i solen), vi gick en bit på stranden och tog emot vågarna när dom åkte in till land. Jag ville ta en bild på älskling (suck från honom) men det blev en kanon bild.

när vi tog taxin hem igen så stannade vi till i poolbaren och tog oss något att dricka sålänge. Mums!

  • RESOR
  • Nära Maspalomas, Las Palmas, Spanien

Gillar

Kommentarer

S
S,
För beställde ni cava?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229