LYXBRICKAN

fotat med en Canon Eos 1200 D | amandamyyrer på instagram

igår kollade jag på Beck såklart, det var -advokaten- igår så jag myste till det extra mycket med en hel bricka av bara nyttigheter och godsaker. En hel ananas som jag körde ur och fyllde med jordgubbar, ananas och melon. köpte även med passionsfrukt från Coop och några kiwis. jag toppade med kokosflingor!

HEJSAN SVEJSAN! just nu sitter jag och äter min matlåda i personalrummet på jobbet, gjorde mig köttbullar ovh glutenfri pasta igår som jag skulle ha idag. det speciella med denna pasta är att det är tre olika sorter i den: vanligt, soltorkade tomater & spenat. väldigt gott och dessutom är det väldigt nyttigt med just den pastan! den finns i alla matbutiker på glutenfritt avdelningen.

(hade tänkt tipsa om 2 bröd som jag köpte igår på Coop i Karlstad, även ett flingpaket). har aldrig sätt så många glutenfritt produkter innan, alltså det var en hel vägg! gissa vem som blev glad? jo jag. jag kände mig verkligen välkommen in i butiken och jag som har varit glutenallergiker sen jag var 1 år kände ändå att det var kul för en gångs skull, fanns så mycket liksom!

det som händer idag är att min mormors syster kommer från Malmö och jag & Elias ska äta middag hos mormor senare ikväll när vi har slutat att jobba. idag jobbar jag bara till 15:30, gött!! nu får ni njuta av dom fina bilderna på mina modelldjur, hehe! kramis

Gillar

Kommentarer

linnenberg
linnenberg,
amandamyrer
amandamyrer,
ja den satt fint! ☺️ kramis nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229