Late breakfast | 11:45

Hallå! det blev en sen frukost och ett ännu senare inlägg. idag är det halloweenparty/födelsedagsfirande för pappa, Elias familj kommer och det blir sammanlagt 10 personer. blir plock som middag (rostbiff, frukt m.m), efterrätt är kladdkaka. jag har bakat hela förmiddagen, först glutenfria scones med smoothie till mig och E, sen två kladdkakor inför kvällen som är en glutenfri och en vanlig.

GLUTENFRIA SCONES-RECEPT: 4 dl glutenfri vetemjöl, 2 tsk bakpulver, 2 krm salt, 50 g margarin, 2 dl mjölk

GÖR SÅHÄR: sätt på ugnen på 250 grader, blanda vetemjölet, bakpulver, salt i en bunke. i med margarinet i mjölblandningen, i med mjölk och blanda med händerna. ta fram en plåt och ha på bakplåtspapper. forma till den storleken du vill ha. ha inne dom i 10 minuter eller iaf så dom har färg.

SMOOTHIE RECEPT: 250 g jordgubbar, melon, ananas, gröna vindruvor, hallon, apelsinjuice

GÖR SÅHÄR: om det är frysta bär så ett tips är att tina upp dom först så inte mixern går sönder. i med juice och med bären och sedan mixa!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229