Kvarg - nötchoklad

Goodmorning everyone❤️
igår var jag på gymmet och tränade, men jag kan berätta att jag helt enkelt inte orkade springa mer än 20 minuter på löpbandet igår. Kände hur tungt det börja gå efter 7 minuter men ändå fortsatte jag. Men körde i 20 minuter sedan gjorde jag armhävningar 15x3 reps, DMH 15x3 reps (drag mot hakan) och även situps 20x3.
Efter träning tycker jag det är väldigt viktigt att tänka på vad man stoppar i sig efter träning, jag tänkte inte på förens efter jag hade ätit upp min kvarg hur mycket socker det faktiskt är i en smaksatt kvarg. Det är viktigt när det är mycket socker att man har något gött till så det inte blir torrt i munnen av kvargen, godast till nötchoklad är hallon.

idag ska jag och min familj till Bergvik, vi ska veckohandla men vi ska även besöka en ny smoothie och juicebar som har öppnats. Den ska provas kan jag lova!! ikväll ska jag, mamma, pappa & Elias på hockey och heja fram FBK så dom vinner mot Rögle.
Ha en toppen dag, kramis.

Gillar

Kommentarer

MATILDA
MATILDA,
så gott 😊matildays.se
amandamyrer
amandamyrer,
men ja eller hur 😘nouw.com/amandamyrer
Alma Klingström
Alma Klingström,
Http://klinganz.blogg.se
- Ny uppstartad blogg där du får följa mig, Alma, 17år gammal i Sveriges huvudstad med en helt galen vardag! Du kommer kunna följ med bakom kulisserna hos klädesmärken och veta senaste trenderna, följa mig på gymmet med min PT och mycket MYCKET mer! Bloggen varvas med inlägg och videoinlägg. FÖLJ!!
klinganz.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229