KVÄLLSRUNDA

Godmorgon gänget! hoppas allt är bra med er. Jag är precis nyvaken men ska alldeles strax klä på mig löparkläderna och packa ner badkläder för jag ska till Skutberget med mamma & Sören. Hade tänkt springa nån km innan dom kommer och sedan ta ett dopp med dom. Jag börjar kl 13:30 idag så har ju hela förmiddan på mig.

Sen 4 dagar tillbaks har jag bestämt mig för att gå ut och springa. Det började nämligen med att förra veckan så sprang jag, det var ganska varmt så jag gav upp ganska snabbt så blev att jag powerwalka istället. Men då kollade jag på ett sånt där vätskebälte och tänkte att istället för att stanna pga vätskan så köper jag ett sånt där och dricker samtidigt. Har aldrig sprungit såhär mycket innan, går jätte bra. För har svårt att springa när jag har en vattenflaska i handen..

så i förrgår tog jag en löprunda på kvällen när det var lite mer svalt än vad det är på dagarna. 6,3 KM! helt sjukt men har man motivation och har bestämt sig går det galant.
Igår sprang jag vid 12 tiden också, men då var det för varmt så 4,1 km och sedan kvällsturen 4 km.

Vet inte hur långt det kommer bli idag på skutberget, men kommer ha en ledig dag imorgon från jobbet och även löpningen så man inte sliter ut sig.. 😉
1,5 månad kvar till operationen...

  • FITNESS
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

blogglistor
blogglistor,
alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Bästa du!!👏❤nouw.com/alvaalarssoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229