Kvällspass

Jag ska inte ljuga, jag ska inte fälla bak rumpan, jag ska inte sära på mina lår - jag ska helt enkelt vara mig själv och visa att NEJ, jag har inte gaap mellan mina lår. jag har bred höft men smalare midja och jag tycker det är skit snyggt men att träna och få fastare är aldrig fel.
Såhär ser jag ut!

idag provade jag på att vara på gymmet som min lillebror är på, det ligger vid mina föräldrar på bryggudden. Men  roligt att prova på ett annat gym när jag inte är hemma hos Elias och är på Actic.
igår stukade jag min fot på handbollsträningen så körde på platta idag på gymmet och även mina knäövningar. när jag pratade med E igår innan han skulle sova sa jag att jag skulle se en film men jag kom inte på någon bra så jag gjorde iordning ett träningsschema och ett matschema. hade tänkt dela med mig av det imorgon, missa inte!
💪🏼

Gillar

Kommentarer

louise
louise,
Hej! Såg att du tränar på Actic, funderar nämligen på att byta gym men vet inte vart.. Funderat lite på Actic eller optimal träning. Vad rekommenderar du? 😊
amandamyrer
amandamyrer,
hej Louise! jag rekommenderar actic. det är ett bra gym med bättre utrymme och man kan även simma på actic och det är kanon tycker jag. vi kanske ses om du börjar där. Kram ☺️
nouw.com/amandamyrer
JennyGunnarsson
JennyGunnarsson,
BRA skrivet! 😃nouw.com/jennygunnarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229