JAG VILL TILLBAKS!

HALLO guys!
hoppas allt är bra med er och att eran helg har varit toppen. Igår så tog jag och älskling det lugnt bara, vi har börjat att kolla på den nya säsongen av orange is the new black! vi har sätt alla säsonger än så länge och den är sååå grym! men hörni, imorgon är det balen för min del, ska till frissan för att göra uppsättning av håret kl 11.oo. skulle ta ungefär 1,5 timme. Sedan kommer mamma och moa hem till mig, dom ska hjälpa mig med klänningen. kl 14.30 är det fotografering vid museumet i Karlstad. kl 16.30 kommer min bil som jag ska åka med, det är en av elias vänner som hade en och den är jätte fin. blir att åka i den i 40-45 minuter sen är det dax för röda mattan. på torsdag är det studentdagen, tjoooho!!

herregud vad jag längtar tillbaks till Rhodos! allt var kanon och vädret var fantastiskt. 3 dagar ar det 40 grader. här kan ni se den färska juicen jag pratade om i torsdags som jag beställde hem på flygplatsen. den var gjort på äpplen, morötter och apelsin.

denna bild är tagen från poolområdet. helt underbart och vattnet var så oerhört vackert!

när vi åkte taxi så åkte vi ganska fort så det var svårt att fota under tiden. men fick till en bild iaf med palmer och massa grönt.

snorkling och ett glas vitt, JA TACK!

det var ännu finare på kvällarna fåra poolen. solen har gått ner, ett glas vitt i handen och denna utsikt. rekommenderar detta paradise, läs mer om hotellet här!

  • RESOR

Gillar

Kommentarer

carolineelfstrom
carolineelfstrom,
Åh så fint, aldrig varit utomlands så är en dröm att f uppleva något sånt här fint! nouw.com/carolineelfstrom
matildalin
matildalin,
Åh så fina bilder! Jag var själv utomlands nyligen, haha!nouw.com/matildalin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229