JAG FICK LÅNA EN ÄNGEL FÖR EN STUND!

igår var det den värsta dagen i mitt liv. Jag menar verkligen att det var det. Jag fick se min pappa ligga död i kistan som vi valde ut på fonus för en vecka sedan. Chocken, sorgen och tystnaden som blev där inne när jag & min familj gick in var hemsk. Jag ångrar just nu att jag gick in men det gör jag nog inte om några veckor.
Natten för mig var hemsk, mardrömmar och chocken satt i mig hela natten.
Det är så fruktansvärt att man har tagit en bild på pappa när han har sin hand på farmor & farfars gravsten så ska han ha en själv nu bara 2 månader senare när denna bilden togs. Livet är så orättvist och jag känner att jag skulle vilja göra allt för att få tillbaka honom. Men igår bestämde jag mig för att lägga min "father and daughter" tröja i hans famn så har jag hans kvar.
Jag älskar dig pappa och saknar dig så oerhört mycket❤️

// the worst night in my Life. yeasterday, i saw dad in the coffin. the silence and Everything in the room was so horrible and i repents that i wanted to see him. For two months ago he had his hand on granpa and granmothers grave and i cant understand anything. now he are going to the grave. i miss you dad and i will Always remember you. ❤


lyssna på denna låt:

// listen to this song:

Gillar

Kommentarer

Junitjej
Junitjej ,
Jag beklagar sorgen! ❤️www.junitjejen.se
amandamyrer
amandamyrer,
kram till er alla!! ❤️nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229