IT IS SPRING NOW? 🌾

....igår söndag, berättade ju för er igår att jag gjorde bakpotatis hemma igår med skagenröra och citron. Det var väldigt gott men sen hade jag ett riktigt sug efter räkor hela eftermiddagen. Men när Johan kom hem till oss så bestämde vi oss för att åka till Vedugnen och äta. Kollade deras meny och där stod det räksallad. Meeeen gah va gott! när vi kom dit så fann jag en kötträtt som jag också var sugen på men tog räksalladen. När jag får ner tallriken så var det 5 räkor, 20 oliver, rödlök, meloner, fetaost och några salladsblad... Inte för jag räknade men gissar bara nu. Varför kunde dom inte typ döpt om den till "olivsallad" istället. Blev jätte besviken! när vi kom hem så var grabbarna jätte mätta och jag var tvungen till att laga mig något. Väldigt tråkigt men då vet jag till nästa gång.

känner ni också att våren är här? visst det blåser men det är ju väldigt varmt och skönt. Jag och Elias älskar att ligga som två sälar ute på balkongen nu när det är så skönt där ute. Ska inreda med fler kuddar än dom två tråkiga som jag har just nu, men idag köpte jag en rosbukett med en snygg gul färg och dom står inne på pappas plats. Köpte även påskliljor som jag ska ha på balkongen.

just nu ligger jag på balkongen och mår jätte skönt, ska snart in och laga köttfärssås med spagetti. Älskling är och golfar så han kommer väl hem när som..
Ha en fortsatt trevlig måndag!
☀️

  • HEMMET!
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Men så fint ni har! vilken underbar utsikt 😊
amandamyrer
amandamyrer,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229