Inlagd på sjukhus

Godkväll gänget! inlagd på sjukhus och just nu väntar jag på att jag ska få göra ultraljud och imorgon bitti ska jag göra gastroskopi. Nervös för att göra dedär med att få en kamera ner i magen men hoppas det går bra.
Det som läkarna tror är att det är något med mina tarmar och gallan för mina prover såg inte så bra ut så väldigt misstänksamt. Men varför jag inte har bloggat är för jag är väldigt dålig och har det tufft. Har inte behållt någonting alls i 1,5 vecka så nu får jag drop så jag inte torkar ut. Mamma & Elias var nyss här men besökstiden gick ut så imorgon ses vi igen.

återkommer när jag vet mer, kram till er ❤️

//

Good evening gang! hospitalized, and right now I am waiting for me to get to do the ultrasound, and tomorrow morning I'll do gastroscopy. Nervous to make dedär to get a camera into the stomach but hope it goes well.

The doctors believe that it is something with my intestines and bile of my samples looked not so good so very suspicious. But why I have not blogged is because I am very poor and have it tough. Do not retained anything at all in 1.5 week so now I drop so I do not dry out. Mom & Elias was just here but visiting hours went so tomorrow we'll meet again.

will return when I know more, hug to you ❤️

  • 2016
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Deninrekampen
Deninrekampen ,
amandamyrer
amandamyrer,
tack, kramis ❤️nouw.com/amandamyrer
Iinnea
Iinnea ,
Usch då :/ hoppas de hittar svartet på vad det kan vara! krya på dig! 🌸nouw.se/liinneajlyttinen/
amandamyrer
amandamyrer,
har inte fått reda på något än, men tack för din kommentar. Kramis ❤️nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229