Inför 6:1 dieten

Då var det snart dax för en ny diet, varför jag provar olika är för man kan ha kul med dieter också och det hade jag med 5:2 dieten som jag körde för över ett halvår sedan och då lyckades jag att gå ner 6 kg. Vad jag förväntar mig av just 6:1 dieten är väl att jag vill ha kul under dieten, finna nya recept, kanske vara en förebild för någon och självklart att gå ner i vikt. Har fått jätte många fina mejl av er att jag är duktig, en kämpe och om hjälp. Just hjälpen är om 5:2 dieten, vad jag åt för frukost, lunch och middag. När jag hade halvfasta dagar var just måndagar & torsdagar, just för att om man har ätit normalt under helgen så är det dax direkt efter en lugn helg på en måndag, och torsdag kanske man vill unna sig något på helgen.

Jag tycker att måndagar och torsdagar är bäst, det är jäkligt tufft med två dagar i rad när man halvfastar, usch säger jag bara, det känns som man svälter sig. Gjorde nämligen det misstaget i början.

men istället kommer jag köra 6:1 dieten och det är precis som 5:2 dieten, faaaast .... man halvfastar bara en dag i veckan och jag har tänkt att köra dieten i 7 veckor. Den dag jag kommer att välja är måndag.
Varför just måndag? jo jag har den tanken som jag skrev förut att man kanske unnar sig på helgen och börjar stenhårt sen igen. Om någon mer vill köra med mig så får man naturligtvis välja vilken dag man vill.
Vill ni veta hur mitt mat och träningsschema kommer se ut, kika in här på söndag då? Kommer göra schema för varje vecka i 7 veckor. Kommer köra stenhårt i 3 veckor, unna mig något på en fredag eller en lördag och sedan stenhårt igen fast i 4 veckor. Märker jag resultat kommer jag fortsätta, men en sak ska ni veta om mig. Jag tänker aldrig bli "pinnsmal", jag pekar inte ut någon eller säger att mulliga kvinnor ä vackrare, men just jag vill vara mullig och inte "pinnsmal", jag trivs med kurvor.

som ni vet så är det ju 500 kcal för tjejer när man halvfastar och 600 kcal för män. Dom andra dagarna är det 2000 kcal för tjejer och 2500 för män. ETT TIPS ÄR ATT KÖPA EN KÖKSVÅG SÅ MAN KAN HA KOLL PÅ SINA KCAL OCH HUR MYCKET MAT MAN FÅR I SIG. Jag ska köpa en någon dag, men jag bor på ett sånt litet ställe med min pojkvän på 26 kvadratmeter och har tyvärr fullt i lådorna.

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Stort lycka till, ska följa dig! 😄
amandamyrer
amandamyrer,
tack så mycket! nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229