Hur många tårar finns det i en kropp?

Hur många tårar finns det i en kropp? Den frågan tror jag inte det finns något svara på!! varför just min pappa?


Men idag har jag fått komma ut lite och fått luft och även fått vara ensam. Promenader och försökt att få andra tankar än bara på pappa vad det nu är som har hänt och vad han dog av.
Men såhär ser jag ut just nu och tyvärr så är det inget riktigt leende på läpparna för det har inte funnits något riktigt på en vecka, det blir en vecka sedan imorgon när pappa dog.  Saknar honom så himla extremt mycket.      Hoppas allt är bra med er, kram och tack för ni finns❤️

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Usch tycker det är så hemskt att läsa detta, det är så synd om er, att ni ska behöva lida såhär utan att veta något svar. Jag beklagar verkligen sorgen Amanda! Alla tankar till er <3 nouw.com/misslindhe
Lina Östfeldter
Lina Östfeldter,
Du känner inte mig men jag har tänkt på dig varenda dag sen förra onsdagen eftersom jag var i Karlstad då och besökte HM butiken.
Av en händelse läste jag Aftonbladet nu ikväll och såg artikeln om din Pappa och jag bara visste att det var han det handlade om.
Jag träffade dig och din Mormor strax efter ni fått beskedet, förvirringen och smärtan i era ögon var enorm...jag önskar så att du inte behöver gå igenom detta....Det finns inga ord som kan göra det bättre men jag tror på dig, livet kommer inte bli det samma, men det kommer fortsätta och stunderna när sorgen inte känns total kommer bli längre och längre. Saknaden består men hans finns alltid kvar inom dig. Ta hand om dig.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229