How i feel

nu måste jag berätta en sak för er, det kanske är normalt eller onormalt jag har ingen aning men iallafall...
- idag slutade jag skolan halv ett men egentligen 15. jag, C & Y bestämde oss för en torsdagsfika eftersom vi inte umgicks något på lovet så det fick bli idag. jag köpte en varm choklad och ett wienerbröd, dom anda tog något annat. när jag väl stod och funderade på vad jag skulle köpa så va det en tanke som var: är jag värt detta? jag kände mig värd eftersom jag inte har ätit något nu på två veckor, meen efter fikat fick jag panik, jag fick ångest. jag höll mig från att börja gråta, usch säger jag bara. jag vet inte varför det blev så, kanske bara för det har gått bra nu i 2 veckor så ändrar jag på det. jag har aldrig fått en sån feeling innan, men nu har jag fått det och jag mår verkligen inte bra.

jag har ju sagt till mig själv och alla andra att man ska unna sig om man känner sig värd det, jag kände att jag var värd det men att må så dåligt var förjävligt. just nu mår jag bättre för jag har pratat med mina vänner om detta och dom säger att jag är en kämpe och är värd det. vill bara säga tack för ni finns ❤️

Gillar

Kommentarer

d
d,
Men usch! jag tycker att du är en grym förebild och du får unna dig bara du mår bra, det är det viktigaste. styrke kramar!!
amandamyrer
amandamyrer,
blir rörd!! tack för dom fina orden. kramisnouw.com/amandamyrer
linenilsson
linenilsson,
Ta hand om dig!!😊 Kram kram
amandamyrer
amandamyrer,
desamma raring☺️ kramisnouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229