Höstlov

Hallå där! allt bra med er? med mig är det bra om någon undrar. igår mådde jag inte så jätte bra pga dedär i Trollhättan på skolan. kände bara att:
- vart är Sverige påväg?
man var så besviken och så himla ledsen om vad som hade hänt och att det var människor som inte var alls gamla som miste livet. rasism handlade det väl mest om, iallafall va jag har läst! kollade även LIVE från presskonferansen förut vad som hände med Lisa Holm, jag blev helt chockad och ledsen kan jag säga, hur man kan göra så mot en människa som hade precis börjat sitt liv. om ni inte visste hur hon dog så blev hon hängd! förskräckligt!
från dåligt till bra: idag var det en tävling i skolan som var frågor om homosexualitet som min underbara vän @Joeel hade fixat. om man vann fick man en plastpumpa med 1 kg godis i. GISSA vem som vann då och hade alla rätt? jo jag. jag blev en favorit i klassen kan jag ju bara säga haha!

nog om det, idag är det en sån dag som man har väntat på i flera dagar nu, först: jag har höstlov nu i en vecka och att jag var tillbringa min helg med Elias och göra jätte god mat. två rätters t.o.m!

VARMRÄTT - pepparbiff med rotfruktsgratäng och pepparsås

EFTERRÄTT - jordgubbssmoothie

@amandamyyrer på instagram ♡

SMOOTHIE INGREDIENS: 250 g frysta eller färska jordgubbar, 5 dl vanilj&bananyoghurt

GÖR SÅHÄR: om du har frysta jordgubbar är det väldigt smart att du tinar upp dom först så du inte mixar och mixern går sönder! tina upp dom och sen i med dom i en mix bar skål, i med yoghurten och mixa. häll i smoothien i två glas.

Gillar

Kommentarer

jshsjksk
jshsjksk,
Jätte fina bilder 😃
amandamyrer
amandamyrer,
tack ska du ha! trevlig kväll ☺️nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229