HJÄLP MED BANTNINGEN?


alltså, jag blir så himla glad när jag får så många mejl, chatt meddelande på Facebook och sms, ja allt. ni är fantastiska allihopa som följer mig och min resa. dessutom så blir jag väldigt glad när ni just frågar mig om jag kan hjälpa er med att gå ner i vikt, ni förstår inte va stolt jag blir över mig själv och att mitt självförtroende höjs.

JAG hade tänkt tipsa om en "diet" som jag skrev till en läsare på hennes Facebook chatt förut:

- om man kanske är väldigt sötsugen och kanske lever på godis, läsk och chips så kan det vara okej om du känner att du är värd att äta det. om du kör tex, 2 veckors metoden. HMM VAD KAN DET VARA TRO?

såhär lyder 2 veckors metoden: träna, ät nyttigt och minska på matportioner, inget onyttigt med tex läsk och godis, vanligt vatten med citron eller is, lev livet kanske fast på ett annorlunda sätt i 2 veckor. när dom 2 veckorna har gått och du känner att du är värd en godispåse efter hårt slit, men unna dig då?? unna dig och må gött?? det viktigaste som du verkligen måste göra är att du inte ljuger för dig själv, gör aldrig det!! om du ljuger om att du har klart av 2 veckor med frukt och grönt men ändå har du gått och småätit i skåpet, det är inte alls bra för då blir det en vana och då kommer du aldrig att gå ner i vikt.

jag kör 2 veckors metoden och när jag verkligen har bestämt mig för att äta frukt och grönt då är det så! men när jag väl ska unna mig något så äter jag en godispåse tillsammans med familjen. det vanligaste jag får i mig är choklad (marabou), lakris och hallonskelett, algrensbilar, polly, Ferrari med colasmak och hallon. äter detta i en godispåse och det är jätte gott. när jag dricker läsk så är det fanta (gul).

jag småäter absolut inte, jag äter när jag ska äta och det är på morgonen, på lunchen och kvällsmat vid 20 tiden. är det senare så äter jag ingenting för då blir jag pigg när jag ska sova och då får inte kroppen vila.

varför man ska unna sig efter just 2 veckor så är det för man behöver unna sig, tänk dig en belöning när du har kämpat. Hur underbart? När du kanske har kört detta några veckor så kanske du går på 4 veckor och då unnar du dig. kan lova att det blir godare när du är VÄRD det än att du fuskar och ljuger för dina vänner, läsare och familj, men mest för dig själv.


må gött och kämpa dig till din drömkropp än att sitta och surfa på tjejer som kommer upp och har den kroppen du vill ha, va inte avensjuk utan gör något åt det ist så kommer alla andra bli avensjuka på dig.

har du ett gymkort gör såhär som jag brukar:

20 minuter löpband

20 minuter crosstrainer

10 minuter på cykeln

när du har kört detta i 5 veckor så märker du resultat kan jag lova, det har jag gjort!!

STORT LYCKA TILL! 😃

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Det är grymt bra jobbat av dig!
Har du lust kolla gärna in min clean eating blogg.
Just nu är jag bara 80 sidvisningar ifrån att visas bland toppbloggarna på första sidan, så det vore supernice om du ville titta in en vända. På bloggen finner du massor av fräsch sommarmat, intressanta dieter, artiklar om mat och matfusk, smoothies, rawballs och mycket mycket mer. Kram.
nouw.com/blog_of_foodcraft
amandamyrer
amandamyrer,
läser din blogg varje dag! 😃 den är jätte bra, kram!nouw.com/amandamyrer
eswensson
eswensson,
Hej. Har nyligen startat upp en veckans blogg-tävling. Är du sugen på att vara med så är det bara att kika in & anmäla sig. Kram 😊nouw.com/eswensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229