HEMMAGJORD GLASS

Hallå hörni! måndag idag och det är även röd dag. Under påsken så har jag och E åkt mycket bil, i torsdags när vi åkte till en nära vän till min familj så var vi där ett tag och snackade om allt, sedan mot Hagfors och besökte hans mormor, vi fick kaffe och fika hos henne. Sedan mot Torsby där hans pappa bor och där stannade vi över natten. Det blev första grillningen för mig, smarr..... Erik och Amanda var också där. (Elias storebror och hans flickvän som även är min bästavän). På fredag åkte jag och E ner mot Sunne där som hans mamma bor. Vi åt mat där och övernattade. Sedan på lördag förmiddag åkte vi hem till Karlstad igen men på kvällen var det dax för middag hos min mamma. Det blev fläskfilé Bl.a och lite påskmat. Vi kom hem sent! igår var det väldigt lugnt, jag var och handlade inför veckan bara och även idag är det lugnt. Imorgon fyller älskling 22 år, ska ta med han på restaurang imorgon och fira.

men igår förbereda jag hemmagjord glass. Köpte såna där glassformar igår och ja om ni inte har sätt än så fattas den blåa färgen. Jag tog i allt jag kunde när jag skulle få ut glassarna men när jag drog i den blåa så drog jag sönder den. Resten klarade sig haha.

GLASS NR 1 - kiwi glass. Mixa kiwis och vatten och häll sedan ner i formen

GLASS NR 2 - jordgubbs glassen. Jag mixade jordgubbar med melon och kokosflingor.

GLASS NR 3 - piná colada. Helt klart den godaste! den är mixad med kokosmjölk och ananas. Älskar ananas och nästa gång ska jag bara göra denna smak.

GLASS NR 4 - som gick sönder! jag mixade apelsin och apelsinskal

jag ser fram emot denna vecka. På onsdag ska jag till brandstationen för en hel dag och göra fystester om jag fixar att bli brandman eller inte. Om jag inte klarar det så får jag helt enkelt träna mer. KLARAR JAG DET så kommer jag inte ha några problem inför utbildningen. På torsdag åker jaaaaag, maaaamma & moooormor till Örebro för en natt på Grand och där ska vi bara njuta av livet, äta gott, dricka gott 🥂, shoppa och bara få va liksom. Sviten och affärerna, snart kommer vi! På lördag fyller mamma år och då ska vi även fira Elias. Det blir smörgåstårta!! Det är så jäkla gott. Ska jag vara ärlig så kommer detta påsklovet bli kanon! 😃 nu ska jag äta glass.

Gillar

Kommentarer

taazzsih
taazzsih,
Men vad gott! ☺nouw.com/taazzsih
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229