HELGENS PLANER

Hallå gänget! ursäkta tystnaden. I onsdags gjorde jag min första jobbdag på mitt nya jobb. Började kl 8 och slutade 18, hur skönt som helst att äntligen få jobba igen. Foten kändes kan jag säga men jag hoppas smärtan går över så småningom.

Igår var jag sista gången hos sjukgymnasten så jag kan få ett avslut. Det var glada miner kan jag säga och kramkalas. Jag kommer att ha en sjukgymnast i Torsby som har blivit kontaktad av den jag hade nu. Ifall det skulle bli något framöver! När Elias kom hem gjorde vi våfflor, så gott.

Tänk att det redan är fredag igen, det går så himla fort. Men just nu sitter jag och kollar på fortsättningen av den Onda Cirkeln. Jag har precis fått i mig lite frukost - yoghurt kvarg m. müsli! Mormor kommer hit om en timme så ska vi åka hem till mamma och fika lite. När jag kommer hem så ska jag ta mig en promenad, sedan kommer Elias hem och då är det helg. Imorgon ska vi på 15 års kalas hos Elias lillasyster. På kvällen ska vi kanske träffa Johan och Carlotta. Våran söndag är planeringsfri, skönt att ha en sådan dag också.

Hoppas ni får en bra fredag <3

  • 2019
  • Nära Malménsgatan , Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229