HAVREGRYNSGRÖT

"NY VECKA MED NYA MÖJLIGHETER"

hallå kära ni! idag är det måndag och en ny vecka. imorse vaknade jag av en fruktansvärd huvudvärk och feber känning, så jag sjukanmälde mig men sen skulle några papper angående praktiken vara inne till läraren så jag provade att gå ändå, känner forfarande att febern är kvar men huvudvärken har gått över.

i helgen var jag och älskling i Sunne hos hans familj, vi myste massa och spelade familjespel, vi hade jätte trevligt!! till frukost idag gjorde jag havregrynsgröt med äppelmos och blåbär. det är så gött att börja sin morgon med det! sa ju att jag skulle prova på att göra blåbärsscones på lördagsmorgonen men det blev ju som sagt ändring för det var inte meningen att vi skulle till Sunne så ska prova det någon annan dag. men receptet kommer läggas upp samtidigt tänkte jag ifall om någon blir sugen på bakningen, hehe!

imorgon är det en ny vecka på min praktikplats på hotellet, trivs så sjukt bra och längtar jätte mycket. men nu ska jag ha samhällskunskap och det är min sista lektion sen ska jag med min pappa till Bergvik (han ska veckohandla på maxi och jag ska leta efter en kappa på Vila inför hösten. hörs!

Gillar

Kommentarer

minnawester
minnawester,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229