GÖTEBORG 📍

Godmorgon från Göteborg! runt halv åtta igår morse hämtade svärmor, svärfar och Elias lillasyster mig och Emil för då var det dax för bil resa till Göteborg. Vi kom fram ungefär vid 11 sen gick vi på Liseberg hela dagen. Jag vann 3 gånger på spelhjul. Första var det inredningshjulet då blev det en glas skål, Andra var det Ernst blomkruka (har varit så sugen på att köpa en men har väntat och nu vann jag en) och Tredje var stjärnvinst på oreo hjulet.

när vi skulle äta middag igår så åt vi på Taube inne i parken och det var jätte god mat! jag åt carbonara, svärfar bakpotatis och resten kyckling.

just nu sitter vi i bilen och har precis checkat ut. Vi är påväg till UUULLARED! ska bli så roligt och häftigt att få åka dit. Första gången för min del! ska kika på lite nya glas till hemmet, möjligt nya skålar också men det återstår att se. Vi hörs!

vi bodde på hotell 11 i Göteborg, ligger nere vid hamnen så man är tvungen att ta en båt för att komma dit men det var jätte fint och frukosten var jätte god.

  • 2017
  • Nära Åsa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229