FÖDELSEDAGSVECKA

Hej måndag! bra start på denna vecka, började morgonen med en löptur till Elias jobb för han fick med sig bilnyckeln. Som sagt så ska jag inte springa men det är så ovant att inte få... Så tråkigt! imorgon ska jag faktiskt till ortopeden igen, vi ska gå igenom röntgenbilderna och se vad som händer efter sommaren och hur operationen kommer gå till.
Men det bästa denna vecka är.... 🥁 trumvirvel... har 3st som fyller år och det är min älskade sambo, min bästavän Moa och min fantastiska mamma. Elias fyller 23 år på onsdag, då kommer våra vänner och familj hit på kladdkaka och lite nybakta kakor. Moa fyller 20 år på onsdag men tyvärr bor ju hon i Norge så får ringa henne och sjunga en trudelutt. Mamma vill fylla 25 år på söndag, 😉 men hon fyller 44 år. Hon ska bjuda på smörgåstårta. Mums!
Just ja, fredag ska väl jag & E lyxa till det här hemma med plankstek och chokladmousse till efterrätt. Blir en toppen vecka!

åh va jag längtar tills jag får börja gymma igen och även få gå på gruppträning. Menmen, jag får helt enkelt tejpa foten och på med fotledsskyddet och ta promenad eller en löptur ute.
Ha en fin måndag!

  • 2018
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229