EN KOKOSNÖT MED FYLLNING

fotat med en Canon Eos 1200 D | amandamyyrer på instagram

igår provade jag för första gången att öppna en kokosnöt, det kanske tog en kvart men tillslut gick den söder och jag blev lurad. jag blev lurad helt enkelt, det var ingen mjölk i och det var det jag skulle ha, HMM!? men jag löste det på ett gött sätt, jag fyllde den med jordgubbar och kokosflingor som jag köper i en påse, den påsen finns nog i alla mataffärer.

det var gött men allting satt så hårt så jag fick inte tag i någonting så det var lila bra att kasta haha värt. men jordgubbarna till kokosflingor är amazing.

RESULTATET:


JUST NU sitter jag i personalrummet och äter min goda lunch som min älskling lagade till mig igår, kassler och broccoli. har vatten till för det är så himla varmt idag så har inte gått en timme ens utan att jag dricker.

idag är det ju fredag den 7 augusti och idag slutar jag halv fyra så himla gött och då har jag funderingar på att gå ner på stan och träffa mamma, vi ska kolla på lite nya kläder inför praktiken på mitt hotell som börjar när skolan börjar. ska ha svarta skor, svarta byxor och en vit skjorta. det var ett måste tydligen! vi ska även kolla på dopklänning och jag ha bestämt mig för vilken nu.

händer väl inte så mycket mer, på söndag har jag fotbollsmatch och även på onsdag och jag ska stå båda matcherna! blir mycket vila för mig eftersom jag är väldigt trött i kroppen, får se om jag går till gymmet under helgen. men nys sk jag fortsätta att äta. Ha en bra fredag, kramis!

  • 2015

Gillar

Kommentarer

emeliine
emeliine,
Ser härligt ut!

Om du inte redan är med i min Veckans Blogg så får du gärna vara med! 😊 Kram!
nouw.com/emeliine
amandamyrer
amandamyrer,
har anmält mig! ☺️nouw.com/amandamyrer
melikas
melikas,
Sjukt gott detdära! nouw.com/melikas
amandamyrer
amandamyrer,
ja verkligen 😍nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229