DETTA HAR HÄNT PÅ 2 MÅNADER

Hej på er allesammans, nu är det väldigt längesen. Bloggen har inte blivit uppdaterad sen i september men jag har tyvärr inte haft tid eller prioriterat den. Jag ska försöka bli bättre på det! Såhär ligger det till för några veckor sedan valde jag och Elias tyvärr att gå isär efter 5,5 år tillsammans. Dagarna går såklart upp och ner och det är jätte tufft. Jag flyttade in i min nya lägenhet för en månad sedan. Alla rum förutom vardagsrummet är färdigt så bilder kommer när det är färdigt. Jag bor fortfarande kvar i Torsby och jag kommer att stanna här som det ser ut nu.

Jag jobbar mesta dels på Oleby skolan som fritidspedagog, elevassistent och jag undervisar vid behov. Jag trivs jätte bra på min arbetsplats.

Tyvärr har jag fått problem med min fot igen nu och den 3 december ska jag till ortopeden och bli bedöm ang en ny operation och det ska startas en utredning om en felaktig fotledsoperation. Jag trodde aldrig jag skulle behöva skriva om att den är kass igen nu. Operationen var 6 december 2018 och då såg allt ljust ut. Men den blir inte bättre och värken tar kål på mig.

Jag köpte mig en ny bil för snart 3 veckor sedan. En liten smurfbil som jag är jätte nöjd med!
——-

Det är såklart jätte jobbigt att behöva berätta vissa saker men jag försöker vara stark eftersom ni har följt mig i så många år. Kram på er så hörs vi av längre fram!

  • 2019

Gillar

Kommentarer

heyagnes
heyagnes,
Heja dig! Genom motgångar växer man, även om det är svårt att tro i stunden🌟 nouw.com/heyagnes
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229