DET NYA GLUTENFRIA BRÖDET


väcka klockan ringde på 08:30 och då gjorde jag mig en god frukost med jordgubbar, apelsin juice och ett nytt glutenfritt bröd som jag fann i frysen på Maxi i Karlstad. det är havre och morötter i, kan verkligen rekommendera det för wow va gott det var!! alla glutenfri bröd är väldigt smuliga och kan rasa men detta va inte så farligt och det var inte torrt, men känner havre smaken. hade på prickig korv och ost på, mums!


idag ska vi lyfta möbler till våran lägenheten från Sunne, vi blir ett gäng men jag tror inte allt kommer att få plats nämligen. men vi får hoppas på det bästa!

förlåt om jag låter stressad men är inte det lika mycket som jag var imorse, för jag var jätte hungrig. nu när jag bantar så har jag minskat på portioner i mat, min kropp vet att dom ska få mycket mat men nu får dom inte det lika mycket så får ont i huvudet ibland. ävenfast det är så så är jag nöjd att jag inte känner socker suget m.m. HAR NI NÅGRA FRÅGOR OM MIN BANTNING? mat m.m, fråga på isf! 😃 hjälper gärna till om ni ska banta.

nu ska jag göra mig iordning för om en timme åker vi med lastbilen. ha en bra dag, kram!

Gillar

Kommentarer

ikjjkl
ikjjkl,
mums vilken god frukost'😃
amandamyrer
amandamyrer,
den var perfekt, lätt att göra också! ☺️nouw.com/amandamyrer
Linasandraerica
Linasandraerica,
Ser verkligen jättegott ut! 😊nouw.com/linasandraerica
amandamyrer
amandamyrer,
det var det! Ha en bra dag kram 😃nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229