DEN SOM SPAR, DEN HAR

Godmorgon Godmorgon!

vilken härligt väder det är ute idag, vaknade av att solen strålade in i ansiktet på mig (hehe)! till frukost idag drack jag min smoothie som jag gjorde igår, passade perfekt att ha den rubriken jag har angående smoothien - den som spar, den har - alltså att jag har kvar smoothie. jag kan erkänna att jag nästan svältes ihjäl igår. drack bara en blåbärs smoothie till frukost och det är ju inte mycket till mat. så jag har lagt på att jag ska äta två ägg också! mycket proteiner i och det är bra om jag ska gå och träna.

här ser ni en perfekt beskrivning på hur länge du ska koka ditt ägg och hur dom blir, jag gör alltid så den kokar i 10 minuter. snodde denna bild från mittkök/ Expressen. Kände att jag ville dela med mig av den så ni också kan lära er, men för er som inte visste så häller man bara i vatten i en kastrull, saltar lite, när det börjar koka sänker du värmen från högst till ca 5 på spisen och då lägger du i äggen försiktig så dom inte spricker, ha dom i den tiden och bilden du vill ha, sen är det klart.

idag då, vad händer idag tro? inget speciellt faktiskt. ska gå och gymma om några minuter i en timme sen ska jag faktiskt sätta mig utanför min dörr och sola hela dagen. vill inte gå ner till stranden själv och då ska jag bada och bli grusig osv, sen kanske det finns någon idiot som kommer ha tar mina grejor när jag är i vattnet, neeeej usch, bättre att stanna hemma och vara utanför dörren! imorgon ska jag till tandläkaren vid 11 riden och sedan ska jag ner på stan tillsammans med min mamma. ska köpa resten av mina praktik kläder och någon tröja och ett par byxor inför skolan som börjar på torsdag. kan inte fatta att jag börjar andra året på gymnasiet och min lillebror börjar i första året på samma skola/ linje som mig. ska bli jätte kul och då får jag börja tänka att jag bara har ett år kvar av skolan, sen är det jobb som krävs. har ju fått praktik på ett hotell som jag alltid har velat jobba på, så fick jag där. det heter Scandic City i Karlstad! ska jobba som receptionist och på frukosten. livet kan inte bli bättre!

nu ska jag gå och gymma, kram!

  • 2015

Gillar

Kommentarer

jshshsj
jshshsj, jshshsj@me.com
Gillar verkligen din blogg! 😃 du är en bra person som vågar dela med dig av dina tankar. Du är verkligen en förebild 🙏🏻 kram kram!!!
amandamyrer
amandamyrer,
va gullig du är, tack så mycket! ☺️nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229