DÅ OCH NU


11/2-15

jag hade haft en fruktansvärd tid innan det datumet, mina kläder passade inte, jag kände mig störst och klumpig och hungrig precis hela tiden. skolan va jobbig, allt plugg satte mig nästan in i väggen. jag var trött, jag var trött på allt och jag kunde bara ligga en hel dag utan art behöva gå upp eller göra någonting. allt var jobbigt då! hade jag pengar och jag hade råd att äta ute, då gjorde jag det. jag tänkte ingenting på mina konton eller mig själv, jag tröst åt för jag tyckte synd om mig själv. jag hade vänner som stöttade mig och dom visste hur jag mådde och kände över min kropp. det gjorde nästan alla! den 11 februari 2015 hade jag bestämt mig för att ta tag i detta, varför jag just bestämde mig då det var för att en av mina favorit tröjor satt för tight på mig och den har mer varit lite för stor för mig, men den var tvärt om. då kände jag: nu är det nog!! jag tog med mig mina föräldrar till Actic gym på Sundsta, Karlstad. jag fick ett gymkort för ett helt år och då drog allting igång. Träning, sova, skola, plugga, äta, träna! det var det enda i mitt huvud. bilden på mig i bikini var taget första gången jag skulle simma några längder i badhuset, jag såg på mig själv och tänkte: hur fan ser jag ut? det jag gjorde på gymmet var att jag sprang på löpband så länge jag orkade och jag skrev ner i min "skrivbok", hade den så jag visste om jag hade förbättrat mig eller inte. jag hade även en bok där jag skrev mått på min kropp. armar, lår, midja, rumpa och vader. läste även mycket mer om 5:2 dieten och den körde jag i 3 månader, gick ner 5 kg med bara den dieten. ingen träning, bara den dieten. jag hade en lång period när jag inte kände lika mycket sug på gymmet längre och då pausa jag gymmet och körde 5:2 dieten.

såhär såg jag alltså ut i en jätte lång period, kanske redan vid oktober började allting.


22/7-15

såhär ser jag ut idag! inte smal än, men smalare än bilden till vänster. midjan är det som har minskat mest och min dubbelhaka i ansiktet. allt jag gjorde var att jag sprang och åt nyttigt. Jag kan erkänna att jag smååt i början men då satte jag mig ned tillsammans med min pojkvän och han är min "pt=personliga tränare". så fort jag skulle ta något som var lite onyttigare sa han:

- ska du verkligen äta dedär?

en allvarlig röst och jag tänkte om direkt:

- nej, det ska jag inte! för nu jävlar.

så idag har jag alltså gått ner 10 kg sen februari 2015, det tar en lång tid och det är jävligt tufft att banta och få resultat. men det är så himla värt!! älskar när min familj, vänner eller vakanta säger att det syns, det syns att du har gått ner. det är så himla underbart att få höra det. dessutom så passar allting jag inte fick på mig innan jag börja gymma. OCH VET NI VAD? 2 storlekar mindre i byxor. gått från L till S på tröjor, underbart!!

ni som har haft samma problem som mig eller har forfarande. det viktigaste som avgörs är att ni ska bestämma er. bestäm er för ett NEJ till sötsug och det andra onyttiga, så ordnar det sig kan jag lova.

Gillar

Kommentarer

ikjjkl
ikjjkl,
Men wow, vilket resultat! är du färdig med din viktnedgång eller ska du fortsätta? vilken kroppsdel ska du mer banta? 😜 ha det bra.
ericajohanssons
ericajohanssons,
Men oj vad grym du är!! Superbra jobbat verkligen 👏😃nouw.com/ericajohanssons
amandamyrer
amandamyrer,
åh tack så mycket! ☺️😃nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229