CYPERN PÅ FREDAG!

Godmorgon söndag! nu återstår det bara 5 dagar kvar till Cypern på fredag, tjooho va det har gått snabbt. Från 149 dagar när vi bokade till 5 dagar. Vi kommer som sagt bo på Blue Star Atlantic Sungarden som ligger i Ayia Napa. Jag ser väldigt fram emot denna resa eftersom jag & mamma gör detta för lillebrorsan som tar studenten. Så detta är Emils studentresa tillsammans med världens bästa syster och mamma. 😏
Planet lyfter 17:40 mot Karlstads flygplats så det tar 7 min till flygplatsen. Lyx va? Så landar vi efter kl 22 någongång. Det var ca 30 min  från flygplatsen till hotellet. ÅH VA JAG LÄNGTAR!

jag har redan börjat packa, gjorde en lista imorse vad jag skulle ta med. Fann inte alla mina bikinis så måste leta vidare, men några är på plats i resväskan nu. Mimmi ville också följa med, hon hade gömt sig i min strandväska.
Eftersom jag fick en gopro av min lillebror i tidig 20 års present hade jag tänkt att filma lite av resan. Har aldrig gjort något liknande innan eftersom jag bara tar foton. Det är nämligen så att vi kommer åka ut med en båt som man får dyka med i det kristallblåa vattnet så hade tänkt filma när jag dyker osv. Vad tror ni om det? Skulle det vara kul?

  • RESOR
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

amandamyrer
amandamyrer,
ja det ska bli skönt!! åker igen i augusti fast till spanien. vart ska du? 😘nouw.com/amandamyrer
erikssontowa
erikssontowa,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229