CK

Nämen hallå kära ni! grattis till Cecilia som gissade rätt vad jag hade på min kladdkaka, det var Kina puffar. min pojkvän älskar Kina puffar och jag älskar kladdkaka så vi la ihop dom och det blev ju så sjukt gött!!

idag bjöd jag min mamma på lunch på Frost och då åt vi fläskfilé med potatisgratäng och vinsky, svamp fanns också med. godaste maten på länge! sedan gick vi förbi paviljongen i Karlstad och då fick jag syn på calvin klein underkläder och det var ju bara att säga till mamma:

- mamma, nu följer du med här!!

vi gick in och jag fann dom och det värsta var att jag inte kunde bestämma mig först vilken färg för jag hade ju vita trosor från början så jag köpte toppen till det vita sättet. 349kr kostade den och jag valde strl M. ska gå runt i lägenheten idag och mysa mig in i älsklingens famn med mitt super snygga sett.

såhär ser min helg ut: idag blir det lugna puckar framför tvn med älsklingen och kolla på idol, imorgon ska vi gå på hockey med ett annat par och då möter Färjestad Skellefteå på hemmaplan, på söndag ska jag spela SM i Storfors mot Lysekil och Kvibergs hela dagen. hoppas eran helg blir bra, kram!

  • 2015

Gillar

Kommentarer

Lisa
Lisa,
ÄLSKAR din blogg, så mysig!! 😍
amandamyrer
amandamyrer,
Nämen tack 😍nouw.com/amandamyrer
andreas
andreas,
Din blogg är skitbra.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229