CARLOTTA 20 ÅR!

igår jobbade jag först 12-18:30 i delikatessen, sedan hämtade Elias mig så åkte vi hem och gjorde iordning oss direkt inför kvällen för kl 19 var vi bjudna på 20 års fest hos Johan & Carlotta. C fyllde 20 år i onsdags så det firades igår. När vi kom dit fanns det bål, frukt, dryck, olika sorters ölkorv, ost, kex i mängder och olika chips sorter. Tjooho vilket bord! det är farligt när det är ett sånt där bord, man blir där ett tag och det blir mycket som man stoppar i munnen, haha!!
Jag är en mojito expert så jag hade handlat med saker till det så jag stod och fixade med det en stund och sedan serverade jag. Den gick hem, om jag säger så! 😉

vid 21 tiden började vi spela sällskapsspel, det var olika frågor så gick vi varvet runt. Alltså, vilka frågor... Det kunde vara om vad som helst, tex: hur mycket fett är det i en lätt mjölk? Varför dekorerar restauranger med rött o gult? Varför tar man ut pacemakern på en som ska kremeras?
ja ni fattar, vissa frågor var omöjliga och vissa var lite enklare. Men runt 00 tiden bestämde gänget att vi skulle ut på nattklubb men jag & älskling bestämde oss för att gå hem, jag började få väldigt ont i min fot och dessutom ville vi inte att katterna skulle vara själva sålänge.
Idag mår vi super bra, vi gick upp runt 10 tiden och åt frukost sedan har vi kollat film och varit på restaurang och ätit lunch. Nu sitter jag ute på balkongen och skriver men även solar för gud vilket skönt väder. E åkte iväg och golfade med sin pappa för en stund sen så han kommer väl ikväll någongång. Vi är bjudna till Johan & Carlotta ikväll igen för vi ska grilla. Mums!

  • 2018
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229