CALVIN KLEIN


Nämen hallå! allt bra med er?? igår var det fullt upp må jag säga, jag, Elias & min lillebror lyfte kartonger från kl 10:00 till 19:00 tiden, från att gå från en lägenheten som är en 3a till en 4a har varit jätte tufft och ändå så var det bara 500 m mellan lägenhetena. det var jobbigt, varmt men ändå så var det kul haha. men nu är vi klara och nu bor vi en 4a på Bryggudden i Karlstad.


så just nu ligger jag i soffan hos mamma & pappa och är utsliten och hemma själv, men mår riktigt gött att ha utsikt mot hamnen.

hade ju glömt att visa er mina nya Calvin Klein trosor som jag beställde hem för två veckor sedan, jag hade gjort en fel beställning så jag fick bara hem trosorna men ingen topp. skulle jag sakna att ha en sån topp beställer jag bara hem det.

tycker dom är jätte sköna och jag använder dom när jag är trött och bara slappar, myyys! 😊


idag ska jag hjälpa min mamma och packa upp lite låder och få lite mer ordning i lägenheten. Elias är på golftävling så kommer inte få träffa honom förens på torsdag .. det går nog bra! händer väl inte så mycket mer. bilder på lägenheten kommer upp när det är färdigt! 

nu ska jag dricka morgonkaffet, kram på er!

  • 2015
  • Nära Lamberget-Herrhagen, Karlstad

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Hej. Veckans blogg är nu avslutad & vinnarna är uppe. Kika in & se om just du vann!, om inte?, ja då kommer det en ny chans redan i morgon. Kram! 😊nouw.com/eswensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229