BRANÄS DAG 1

godkväll gänget! befinner mig i Branäs tillsammans med mina fantastiska vänner. väckarklockan ringde på halv åtta och time för lite frukost. Klockan nio öppnades backen och liftarna, vi var där vid öppningen och började att åka direkt. Ni vet, jag har varit så orolig att jag inte har kunnat åka snowboard men det har gått bra men klart det gör ont men tejpade dubbelt och hade mitt fotledsskydd. Vid 13 tiden grillade vi korv, vi hade korvbröd till såklart men det bästa var nog marsmellows, back to the childhood! 😅 🌭 när klockan var ca 15 så stannade vi till på en bar, dröm baylies med kaffe!!! behövdes något varmt när det var så kallt!

men det var en jätte rolig dag fram tills att jag skulle duscha och få bort tejpen på foten. Det satt fast ordentligt så nu har jag åkt på brännblåsor på foten, yeees!! kommer bara att åka i fotledsskydd imorgon, hur kommer det gå?? blir en spännande dag.
Men iaf, nu har vi kommit tillbaks till stugan igen efter att ha ätit filé buffé i restaurangen. Allt inom filé fanns och det var massor av tillbehör till, jätte gott!! 👅 nu ska vi gå och lägga oss, herregud man blir sleten av skidåkning, jisses!! 🎿 klockan ringer imorgon också och då är det dax för dag 2 i Branäs. Hörs imorgon!

  • 2018
  • Nära Sysslebäck

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229