BÄSTA HELGEN PÅ LÄNGE

sorry sorry för dålig uppdatering på bloggen dom senaste dagarna, men hade inte min dator med mig i helgen så jag laddade om helgens bilder idag ist!!

men i fredags fick jag & Elias vänner hem till lägenheten och då grillade vi och gjorde en väldigt god mat. killarna grillade och jag & Rut gjorde allt annat i köket. senare under kvällen tog vi en promenad allihopa och sedan skildes killarna från oss eftersom dom får gå på puben m.m men jag & Rut har ett år kvar och då slipper vi skiljas åt haha.

på lördag eftermiddag åkte jag & Elias upp till Sunne och då grillade vi också, jag drack cider och min svärmor drack rosé vin. Elias och hans bror spelade golf medans vi andra satt på altanen med dom söta kattungarna, så himla söta!!

idag har vi varit på bröllopsdag, 50 år som gifta har Elias mormor&morfar varit idag och dom bjöd på jätte god mat. 

VARMRÄTT: köttgryta med potatisgratäng och en god sallad.

EFTERRÄTT: nybryggt kaffe med jordgubbstårta, det var färska jordgubbar på. 

helgen har varit väldigt bra på länge, längesen jag hade det så kul. imorgon är det måndag igen och imorgon börjar jag att jobba igen efter att ha varit sjukskriven denna vecka (bilolyckan förra söndagen), idag mår jag bra och imorgon kväll ska jag prov träna för ett nytt handbollslag, spännande! 

  • 2015

Gillar

Kommentarer

jag
jag, jag@me.com
Super finaa bilder! 😁☺️ Kram
amandamyrer
amandamyrer,
tack ska du ha 😃 kramisnouw.com/amandamyrer
ikjjkl
ikjjkl, ikjjkl@me.com
Älskar din blogg!
amandamyrer
amandamyrer,
va bra att du gillar den! 😁 ha de bra.nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229