Aloe Vera

Innehåller affiliate-länkar

Hallo friends! hoppas eran helg har varit bra för det har iaf min. det första jag vill nämna är att igår spelade jag handbollsmatch borta mot Kviberg som ligger i Göteborg, matchen började kl 11:30 och när vi började värma upp var jag väldigt nervös angående min kondition och ork, eftersom jag inte hade tränat på hela veckan. vi vann matchen, jag gjorde fyra mål och det gick väldigt bra. mer om helgen, hmm, jag har varit hos mamma och pappa i helgen för Elias har varit i Torsby. passade på att mysa lite med dom då.
idag är det måndag och en ny vecka med nya möjligheter. började morgonen med ett idrottspass i 2 och en halv timme. mycket kondition var det så det var skönt. jag åt glutenfri havregrynsgröt med mango och äppelmos till frukost, längesen jag åt gröt så passade på att göra det innan jag började nästa lektion. hade tänkt göra ett gympass idag men då var min handbollsträning flyttad till tidigare träning idag så hann inte med allting idag. har prov nästa vecka så måste plugga på det och dessutom börjar praktiken igen imorgon så hinner ju inte plugga då heller riktigt. gör ett pass imorgon istället och då kommer jag göra övningar som är:
10 minuters uppvärmning på löpband
chins och dips 5x max
step up på bänk 3x30

vad tycker ni om aloe vera? första gången jag smakade visste jag inte att det var klumpar i så jag var jätte rädd att den var gammal, haha. min favorit smak är kiwi.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229