Alla kanske inte fick ..

​godmorgon läsare! hoppas eran jul var bra igår och att ni hade trevligt med nära och kära. 

märkte ni?? märkte ni att jag inte tog med att: ​hoppas ni fick många julklappar?​ alla fick tyvärr inte julklappar igår när det var julafton, alla kanske inte hade råd, alla kanske inte kunde se Kalles jul​, alla kunde kanske inte få äta god mat, alla kanske inte fick vara med sin familj? hur ska man veta när man har fått vara med om dom punkterna. jag kan berätta att igår tänkte jag på alla som är på flykt och alla djur som inte har ett hem på jul. det är riktigt sorligt men vad ska man göra då? jag hade det jätte mysigt för jag var hos min pojkväns pappa och firade jul med han och hans familj först, sen till E mamma och hennes familj, sedan kom vi till stan på kvällen och firade med min familj. jag fick jätte mycket fint och som jag hade önskat mig. jag är jätte sugen på att lägga ut bilder på lite av det jag fick igår, men konsekvenserna då? kommer jag få hatkommentarer om att jag är respektlös då? jag kommer inte orka det men jag vill ju visa att jag är tacksam över att jag hade det bra igår. läser många bloggar som har lagt ut på sina julklappar som är jätte nöjda vad dom fick. 

Gillar

Kommentarer

En Fattiglapp
En Fattiglapp,
Du har rätt i det du skriver, att inte alla har möjlighet att köpa presenter eller äta julmat. Men det är inte bara flyktingar eller hemlösa djur - även låginkomsttagare här i Sverige ser ofta julen som helvetet på jorden. Vi har inte råd med nått julbord eller några presenter. Hur förklarar man för sina två barn att nej, tomten hade för många barn att åka till iår?

Tack för en charmig och blogg!
amandamyrer
amandamyrer,
det är väldigt sorligt men ävenfast man kan ska man ju vara glad över det och tänka på vilken tur man har. men en tanke om personer som inte firar pga alla dom punkter finns alltid vid hjärtat ❤️ kommer ett inlägg om några av mina julklappar senare under dagen, gott nytt år!nouw.com/amandamyrer
andreas
andreas,
J'ättebra inlägg Amanda och väldigt tänkvärt också.
amandamyrer
amandamyrer,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229