A GOOD TASTE OF GLUTEN-FREE BREAD

fotat med en Canon Eos 1200 D | amandamyyrer på instagram

gooooodmorgon läsare! idag har jag verkligen vaknat upp på rätt sida, jag är så glad och pigg, ingen aning varför men det känns så himla bra bara. har varit så hungrig nu på morgonen och herrom dagen bläddra jag i en recept tidning som heter året runt och då fann jag en tre vånings macka som jag kallar den, fast den mackan som var i tidningen var inte med ett glutenbröd. så jag provade den nu på morgonen och den blev jätte bra och god. vill ni prova? här kommer receptet:


recept & ingrediens:

glutenfritt bröd och jag valde ett grovt från COOP (3 skivor), smör, ost, salladshuvud, gurka och röd lök.

GÖR SÅHÄR: tina dom tre brödskivorna, smöra in 2 av dom med smör, lägg en ost bit och sedan salladsbladet. skär löken i små bitar och lägg på varje våning, ha på gurkan. DEKORERA med jordgubbar och lite lök runt om.

LYCKA TILL OCH SMAKLIG MÅLTID!


just nu ligger jag i sängen och bloggar, blev väldigt mätt på mackan men jag ska snart göra mig iordning för en runda på stan. ska försöka få med min älskling som inte alls gillar att gå på stan. men annars kommer jag få gå själv och det spelar inte så stor roll heller. det kanske blir ett köp av min dopklänning från Vila idag, är så sugen på att köpa just den, ska även kolla på lite nytt inför hösten och det är så himla roligt hehe.

ha en bra lördag, kramis!

Gillar

Kommentarer

emeliine
emeliine,
Mums!

Glöm inte att vara med i min Veckans Blogg som avslutas imorgon, är du redan med så glöm inte att kika in imorgon för att se om du vann 😊 Kram!
nouw.com/emeliine
amandamyrer
amandamyrer,
redan anmält mig! kram ☺️nouw.com/amandamyrer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229