A GOOD START


GOD FÖRMIDDAG! just nu sitter jag hos min pappa på hans jobb i Torsby, Elias och hans pappa är på golftävling så jag är ensam hela dagen och jag hade väldigt tur att papp jobbade här idag.

jag fick gå en promenad från Oleby intill byn och det tog ca 40-50 minuter, det var väldigt branta backar som gick rakt upp men dom sprang jag upp för. har lite mjölksyra i låren och vaderna, men det är ju jätte bra för då har jag gjort på rätt sätt och då tar det ordentligt.

tog med mig en påse med en vattenflaska och min systemkamera för Elias pappa har ingen dator som jag kan ladda in mina bilder på så jag tog med den till pappa och där gick det, så här har ni mina bilder från min promenad & löpning.


jag var väldigt rädd när jag skulle gå över hängbron för jag har sett skräckfilmer osv haha, va löjlig jag är.

åt ingenting innan jag drog imorse så nu ska jag och pappa gå och köpa något att äta, för han slutar inte förens 16 och då är Elias tävling klar, perfekt.

tänkte lägga upp bilder från min lunch igår med mamma, lillebrorsan & mormor när vi åt på Scandic City Hotel, där ska Jah jobba om en månad så jag passade på att prata lite med chefen också när jag ändå var där!!

ha en bra dag, kram A!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229