A FRESH SALAD

gårdagen så träffade jag mamma & mormor, så gick vi på stan fram tills att jag skulle börja jobba kl 15. Jag köpte nya hörlurar som jag ska ha när jag tränar, en ny vas och en lampa som vi ska ha i fönstret i köket. Lampan kanske blir i sovrummet så byter jag med den jag har där, vi får se man får prova sig fram. Innan jag åkte åt vi lunch på Melkers.
Jag åt lax/räksallad, mamma åt dagens (något med kött och grönsaksris och mormor åt pasta som också var dagens.

Jag ska äta upp min frukost sen ska jag iväg och gå med mammas hund för hin jobbar idag, sen ska jag upp och ”träna” på hennes jobb maskiner osv. Gjorde ju klar svenska spel och ATG utbildningen förra veckan och hon jobbar med det så kanske blir jobb framöver.

jag och Elias har typ gått om varandra, han börjar 7 och slutar 16 på dagarna och jag börjar 15 och slutar 22 på kvällarna. Han sover när jag kommer hem. Men än sålänge är jag ledig idag så kanske kan bli en myskväll sen, minns knappt hur han ser ut (Ironisk) 😅....

Imorgon ska jag jobba i Sunne på skolan och när jag kommer hem slutar Elias jobbet också, då ska han upp till Torsby för att fixa med sina skidor inför våran Branäs weekend om 2 veckor. Jag ska vara hemma och mysa med katterna. Har köpt så jag ska pilla räkor, göra glutenfritt vitlöksbröd och dricka gott! 👅 på lördag ska min familj och Elias familj äta middag först på Vedugnen och sedan gå på hockey kl 18. Färjestad - Örebro! På söndags morgonen ska allihopa gå och äta frukost på Elite statshotellet. Ser verkligen fram emot helgen!

  • 2018
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

tildabexell
tildabexell,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229