-12 GRADER

Godmorgon allesammans!
sitter just nu på espressohouse och dricker en kopp kaffe, (hade en gåva från deras app) ska nämligen till vårdcentralen och jag blev så tidig. Gick hit i kylan! lider med min kära sambo som jobbar alla dagar i denna kylan eftersom dom river ett gammalt hus och ska bygga lägenheter där så det är från början.
Igår blev jag hemma från jobbet iaf, hostade hela natten och hade feber igen, jag var helt slut. Samma inatt och dessutom vaknade jag så fort jag hostade... men får glädjas över nyheterna att jag, mamma och Emil ska till Selma Spa imorgon och först äta frukost, bada, basta, massage och sedan lunch innan vi åker hemåt! jag ska inte ha massage för jag trivs så bra hos dom jag är hos i Karlstad. Vi åker strax efter 07 imorgon så vi kommer lagomt till 08 tiden. På lördag mina vänner så ska jag & älskling på visning på ett hus. VI SKA BARA TITTA! 🏡 men ändå, ska bli mysigt och samtidigt lite ovant att gå på ett hus när vi bara ha gått på lägenhetsvisning innan. Men som sagt, bara titta!

ska köpa mer halstabletter idag när jag ska till Bergvik med mamma. Ska kika på nya jeans bl.a, sen får det blir som det blir! 😉
hur fina är inte mina änglar?! dom börjar bli så stora nu men samtidigt är dom så små. Maja är till vänster och Mimmi till höger. 4 månader redan!

  • 2018
  • Nära Karlstad

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
Viktorhognas,

Vilka söta! 😃

nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229